Mobiele Vitaliteit

Met  ‘Mobiele vitaliteit’ bevordert u de duurzame inzetbaarheid van uw personeel. Uw medewerkers hoeven hiervoor niet naar de sportschool. Wij komen juist naar uw bedrijf toe.

Fit op de werkvloer

Van voeding tot belastbaarheid, van spinning tot bootcamp: in vier modules krijgen medewerkers richtlijnen voor een gezondere en actievere leefstijl. Het programma Mobiele Vitaliteit wordt uitgevoerd door Fit!Vak gecertificeerde sportinstructeurs en trainers.

Doel

Dit programma is bedoeld voor bedrijven die meer aan Vitaliteit en Preventie willen doen. Diverse preventiecentra hebben dit programma ontwikkeld.

Inhoud

Uw medewerkers gaan aan de slag met vier modules van elk 2,5 uur. De totale tijdsinvestering bedraagt 10 uren. Elke module bestaat uit een praktijk- en een theoriedeel. Aan het programma  kunnen 20 deelnemers meedoen. Het is in overleg mogelijk om het aantal deelnemers uit te breiden.

Praktijk: Body Fit Circuit op locatie en 1e meting van o.a. gewicht, lengte, leeftijd (BMI), vetpercentage, schouderlenigheid, lage rug lenigheid, buikspierkracht.

Theorie: Doelgroep inzicht laten krijgen in het belang van regelmatig bewegen.  Onder meer het toepassen van juiste ergonomische handelingen tijdens het werk.

Praktijk: Spinning of outdoorprogramma

Theorie: Inzicht krijgen in de werking van het lichaam, de  werking van voeding. Het belang van goede bereiding van gezonde producten. Gezonde leefstijl.

Praktijk: Bootcamp en 2e meting van o.a. schouderlenigheid, lage rug lenigheid, buikspierkracht, gewicht, lengte, leeftijd (BMI), vetpercentage.

Theorie: Inzicht geven in weerbaarheid en in het belang van weerbaarheid, tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.

Praktijk: Bewegen op Muziek (mix van Zumba en Afrikaans dans.)

Theorie: Inzicht krijgen in het belang van gezond leven.

Kosten en data

De data en tijdstippen van de modules plannen we aan het einde van de werkdag. Over tijden en data maken we  gezamenlijk afspraken. Het Mobiel Vitaliteitsprogramma kost € 1.850,- per team. Dit bedrag is exclusief btw, koffie, thee en reiskosten.

 

Mobiele Vitaliteit wordt ingezet bij:

Meer weten over Mobiele Vitaliteit?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag of opmerking