Fitnesstrainer, personal trainer of aerobic trainer worden? Schrijf je in bij Boelens Concept Consult. Wij zijn hét opleidingscentrum voor rijkserkende Fit!Vak-opleidingen in Noord-Nederland. Je kunt onze cursussen en opleidingen volgen in Bewegingscentrum Leeuwarden.

Fit!Vak opleiding

Fit!Vak is de brancheorganisatie voor sport- en bewegingscentra in Nederland. Fit!Vak ontwikkelt, coördineert en examineert opleidingen voor management en fitnessinstructie. De opleidingen Fitnesstrainer A, Fitnesstrainer B en Manager Sport Fitness & Leisure zijn het meest bekend.

Fit!Vak diploma

Het Europees erkende Fit!Vak diploma geeft een bewijs van jouw bekwaamheid als fitnessprofessional. Met een diploma van Fit!Vak heb je de grootste kans op werk in de branche.

Ervaren docenten

Boelens Concept Consult is dé opleider in Noord-Nederland als het gaat om Fit!Vak opleidingen.  Je krijgt les van ervaren docenten. Van theorie tot praktijk: via ons bereid je je optimaal voor op je Fit!vak examen.

Inschrijven?

Vul het inschrijfformulier in en verstuur het. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving definitief te maken.

> Download: kostenoverzicht opleidingen

Onze opleidingen: