Over Joan Boelens

Joan BoelensJoan Boelens wist het op z’n achtste zeker: hij wilde sportleraar worden. En zo gebeurde het. Na jaren in het middelbaar beroepsonderwijs als sportdocent te hebben gewerkt, kreeg hij een nieuwe droom: de ontwikkeling van een bewegingscentrum. Een plek waar iedereen, op elk niveau kan werken aan een krachtige gezondheid.

Hij stond aan de wieg van Bewegingscentrum Drachten. In Leeuwarden verrees in 2012  Bewegingscentrum Leeuwarden. Geen gewone ‘sportschool’. Maar een totaalconcept met alle faciliteiten, kennis en diensten rondom bewegen en vitaal leven onder één dak. Een plek waar mensen zich bewust zijn én worden van de kracht van bewegen, waar ze vitaler en sterker worden, thuis én op het werk. Vanuit een natuurlijke kijk op gezondheid en leefstijl.

Boelens Concept Consult

Z’n jarenlange kennis van beweegconcepten, vitaliteit, healthy ageing en de fitnessbranche bundelt Joan Boelens tegenwoordig in adviesbureau Boelens Concept Consult. Zijn drijfveer?

‘Voor elke organisatie en voor elk individu is het potentieel van sport en bewegen enorm. Er zijn zoveel prachtige ideeën en initiatieven om sport en bewegen een plek te geven. Maar vaak komen ze niet van de grond. Ik wil mijn kennis van en ervaring in sport en leisure inzetten om sport en bewegen wel succesvol te realiseren. Zodat mensen in beweging komen en bedrijven sterker worden.’

Meer weten over de ervaring van Joan Boelens?

Neem een kijkje op z’n LinkedIn-pagina.